Mukava kahvila Savonlinnassa

Savonlinnassa sijaitsevassa Kotileipomo Kupsakassa toimii myös viihtyisä kahvila, jossa pääset maistelemaan kaikkia itse leipomiamme makeita ja suolaisia herkkuja. Samalla voit nauttia kupin tuoretta kahvia ja pitää pienen tauon arjen kiireistä.

Kaikki yhteystietomme

Olemme auki arkisin 05–16. Tule käymään!

Uudistetut tilat

Leipomokahvilamme on toiminut jo vuodesta 1992 alkaen. Vuonna 2018 tehdyn täyden remontin jälkeen asiakaspaikkamme tuplaantuivat 30:een. Remontin myötä kahvilastamme tuli entistäkin viihtyisämpi ja kodikkaampi. Laajat tilamme mahdollistavat myös erilaiset tilaisuudet, kuten kokoukset. Samalla voit tietenkin hyödyntää leipomomme tarjoiluja!

Tutustu kuvagalleriaamme

Edullinen ja ravitseva aamupala

Maanantaista perjantaihin tarjoilemme edullista ja ravitsevaa aamupalaa klo 05:00–10:00. Aamiaistarjoilustamme on muodostunut erittäin suosittu aamupala Savonlinnassa.

Säännöllinen ateriarytmi ja terveellinen lautasmalli auttavat ylläpitämään toivottua vireystilaa. Nauttimalla ravitsevan aamupalan voit lisätä omaa työtehoasi koko päivän ajaksi, ja siksi sitä pidetäänkin yhtenä päivän tärkeimmistä aterioista. Kotileipomo Kupsakan aamupalalta saat koottua itsellesi juuri sinulle sopivan aamiaisen omien mieltymyksiesi mukaisesti.

Tule käymään tai kysy lisää

Tervetuloa viettämään mukava hetki kahvilassamme! Mikäli olet tulossa aamupalalle isommalla ryhmällä, otathan yhteyttä etukäteen, jotta voit varmistaa paikat koko porukalle. 


Aamupalalla on tarjolla laktoosittomia ja gluteenittomia vaihtoehtoja, mutta mikäli sinulla on muita erityistoiveita, tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Ystävällinen henkilökuntamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi mielellään!

Tavoitat meidät täältä