Itsetehdyt leipomotuotteet Savonlinnassa

Savonlinnassa sijaitsevasta Kotileipomo Kupsakasta saat herkulliset itsetehdyt leipomotuotteet. Leivomme kaikki tuotteemme alusta saakka omassa leipomossamme. Käytämme vain parhaita mahdollisia aineksia: suosimme kotimaisia sekä mahdollisimman lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Kaikki yhteystietomme

Meidän bravuurejamme ovat muun muassa möttöset, riisi- ja perunapiirakat, pullat ja etenkin rommipullat. Meiltä saat myös luontaisesti gluteenittomia tuotteita. Tilauksesta onnistuvat kaikenlaiset leipomotuotteet laidasta laitaan erityisruokavalioita unohtamatta. Tule käymään kahvilassamme kupillisella kuumaa ja nauttimaan makeista sekä suolaisista herkuistamme tai tee tilaus esimerkiksi tapahtumaasi!

Möttöset

Kotileipomo Kupsakan möttönen on neljän viljan sekaleipätaikinaan leivottu tuote, jossa on monia erilaisia täytevaihtoehtoja. Suosituin näistä on kinkku-aurajuustomöttönen. Möttösiä löytyy kuitenkin useilla täytteillä, näitä ovat muun muassa kebab, kana-aurajuusto-ananas ja salaattijuusto-oliivi aurinkokuivatulla tomaatilla.

Riisi- ja perunapiirakat

Perinteinen suomalainen leivonnainen eli riisi- tai perunapiirakka on yksi bravuureistamme. Ohuen hapattamattoman ruiskuoren sisälle leivotaan riisipuuroa tai perunasosetta.

Pullat

Valikoimastamme löydät aina useita erilaisia tuoreita pullia, mutta meidät tunnetaan erityisesti rommipullistamme. Tule maistamaan salaisella reseptillä tehtyjä rommipulliamme!

Kakut ja pikkuleivät

Leipomossamme on tarjolla erilaisia kakkuja, ja tilauksesta valmistamme kaikenlaiset täytekakut, voileipäkakut, kahvikakut sekä pikkuleivät. Kerro meille, minkälaisen täytekakun haluat juhliisi, tai anna meidän ideoida jotain teemaasi sopivaa!

Tule käymään tai tilaa

Tule käymään ja maistelemaan monenlaisia leipomotuotteitamme! Tiloissamme Savonlinnassa toimii myös viihtyisä kahvila, jonne on mukava tulla viettämään hengähdystaukoa arjen keskellä. 


Yllä on joitakin esimerkkejä erikoisuuksistamme, mutta tässä ei suinkaan ole kaikki! Mikäli olet kiinnostunut järjestämään tilaisuuden meillä tai omissa tiloissasi, ota yhteyttä ja tilaa tarjoilut. Meiltä onnistuvat kaikenlaiset leipomotuotteet. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse sekä sivustolta löytyvällä lomakkeella.